Dr. Gresznáryk Andrea pszichiáter

1055 Budapest, Bihari János u. 18. 2. em. | +36-30-966-0792 | http://www.lelekorvos.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Szakrendelői munkámban a legkülönbözőbb pszichiátriai problémákban szenvedő betegekkel foglalkozom. Rendszeresen kezelek súlyos, gyógyíthatatlan betegséggel küzdő pácienseket is.

Hosszú éveken át voltam intézményi pszichiáter egy drogrehabilitációs intézetben.

Sokéves tapasztalatom van a depresszió, a szorongásos zavarok (például a pánikbetegség, a fóbiák, a generalizált szorongás), a testi betegségek talaján kialakult lelki panaszok, illetve a lelki betegségek talaján kialakult testi panaszok gyógyításában, valamint a szkizofréniákban és dementiákban szenvedő betegek kezelésében. Foglalkozom továbbá alkohol- és drogbetegekkel, s évek óta dolgozom értelmi fogyatékosokkal is.

Nyitvatartás:

Érdeklődjön, egyeztessen időpontot telefonon vagy e-mailben.

Kapcsolat:

Telefon:+36-30-966-0792
Email:greszi@gmail.com
Honlap:http://www.lelekorvos.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek