Bank Center Autómosó

1051 Budapest, Szabadság tér 7. -2. em. | +36-30-812-7014 | http://www.citywash.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Autómosónkat a Bank Center mélygarázsában működtetjük.

Az ügyfeleinknek a legfontosabb a precíz munka és a megbízhatóság. Ez a két dolog nálunk kiemelt szempont, egész vállalkozásunkat erre építettük fel.

A felhasznált anyagoknak köszönhetően a színek megélénkülnek, a különböző elemek tovább megőrzik eredeti állapotukat, szépségüket. A gépkocsik rendszeres mosására, ápolására nemcsak az esztétikai szempontok miatt van szükség, hanem értéküknek megőrzése érdekében is. Évszaktól függően más és más környezeti hatás éri a gépkocsikat, amelyek jelentős károkat tudnak okozni a fényezésben, de még az autó szerkezeti elemeiben is. Egy kívül-belül ragyogóan tiszta autó nemcsak a szemet gyönyörködteti, hanem a tulajdonosát is öröm tölti el, amikor útnak indul.

A takarítás lényege, hogy néhány liter víz felhasználásával kizárólag kézzel végezzük az autó tisztítását. A kézi megoldásnak köszönhetően a nehezen vagy el nem érhető helyeken is tisztává lehet varázsolni az autót. Szintén a kézi mosás miatt az autó fényezését, karosszériáját megkímélve, karcmentesen dolgozunk. A mosás során biológiailag teljesen lebomló vegyszereket alkalmazunk, így nem szennyezzük a környezetet. Az autód nem csak megszépül, de egyben a felhasznált anyagoknak köszönhetően a színek megélénkülnek, a különböző elemek tovább megőrzik eredeti állapotukat, szépségüket.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős, saját parkolóban ingyenes, saját parkolóban fizetős

Kapcsolat:

Telefon:+36-30-812-7014
Honlap:http://www.citywash.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek